FACITanalyse prioriterer data- og driftssikkerhed højt.

Alle indsamlede data bliver sikkert opbevaret på servere i professionelle datacentre, hvor der stilles høje krav til stabilitet, sikkerhed og kvalitet.

Vores hjemmeside er formidlet via cHosting.

Vi anvender SurveyGizmo, når vi udfører analyser, og data opbevares hos SurveyGizmo, så længe en analyse er aktiv. Læs mere om GDPR og Privatlivspolitik hos SurveyGizmo.

Analysedata

Alle data fra gennemførte analyser slettes umiddelbart efter, at resultatrapporten er sendt til kunden (med mindre der skriftligt er indgået anden aftale).

GDPR

FACITanalyse ønsker at vi og vores samarbejdspartnere følger de gældende retningslinjer i EU lovgivningen for General Data Protection Regulation (GDPR). Kernen i forordningen handler om at beskytte personlige oplysninger, og om hvordan man sikrer, at de oplysninger, man som virksomhed har om sine kunder, klienter eller medarbejdere, ikke falder i de forkerte hænder. Ideen med GDPR er, at man skal sikre, at persondata kun bliver indsamlet, behandlet og lagret under strenge betingelser og for lovlige formål. Organisationer som indsamler og behandler dine personlige informationer skal altså beskytte dem mod misbrug samt respektere særlige betingelser. Læs mere om GDPR.

Brug af cookies på FACITanalyse.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

  • Tekniske cookies. Sikrer hjemmesiden den optimale funktionalitet.
  • Statistiske cookies. Bruges til at optimere design og brugervenlighed.
  • Tracking cookies. Indsamler oplysninger om bevægelser på hjemmesiden.

Besøger du hjemmesiden via en annonce fra vores affiliate partnerprogram fra Partner-ads ApS, gemmes en cookie der refererer til dit besøg. Her udover indsamler vi ikke oplysninger til brug for annoncering og markedsføring.

Cookies

Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler og behandler sådan information, når du fx bestiller et tilbud på en analyse eller tilmelder dig til vores nyhedsmail.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv har givet tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved at bestille et tilbud på en analyse, tilmelde dig til vores nyhedsmail m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne kan også bruges til undersøgelser, der er rettet mod at optimere vores services og indhold.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi har registreret oplysninger om dig. Er de oplysninger vi har registreret forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@facitanalyse.dk. Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside udbydes af:

FACITanalyse
Smedeland 7
2600 Glostrup
E-mail: kontakt@facitanalyse.dk