Om FACITanalyse

Hos FACITanalyse har vi arbejdet målrettet med online kunde- og medarbejdertilfredshedsanalyser siden 2003.

Det er vores stærke overbevisning, at det har værdi for enhver virksomhed at arbejde med tilfredshedsanalyse, men vi anerkender også, at mange virksomheder har svært ved at finde en analyseløsning der passer til deres specifikke behov.

Det kan være tidskrævende og dyrt at købe analyse og rådgivning hos analysebureauer, mens køb af egen analysesoftware kan være tidskrævende og stiller krav til specifik know-how.

FACITanalyse tilbyder en analyseløsning der er baseret på faste og gennemprøvede analyseskabeloner. Det er enkelt og hurtigt at starte en analyse, og vi udfører opgaven fra start til slut. Det er muligt at tilpasse teksten i et eller flere af analysens spørgsmål, hvis der er behov for det.

Vores analyseskabeloner er prissat til en fast lav pris pr. analyse fra kr. 3.450,- til kr. 4.750,- afhængig af analysetype.

Vi leverer know-how og sikrer, at analysen har en ekstern og objektiv afsender.

Vi garanterer en gennemprøvet teknisk platform der løbende udvikles.

FACITanalyse har arbejdet på det danske marked siden 2003 via websitet FACITanalyse.dk. Vi arbejder løbende på at optimere vores analysekoncept og udvide vores kundefokus. I dag har vi også fokus på engelsktalende lande via websitet FACITanalysis.com.